• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В.Довженко: Найважливіше завдання суспільства на цьому етапі – об’єднання його потенціалу та спільна праця для розбудови держави
    Опубликовано: 2005-10-17 12:59:00
    15 жовтня у Рівному побувала лідер партії «Жінки за майбутнє» Валентина Довженко. Попередньо вона зустрілася з керівниками обласний організацій партії з Львівської, Волинської та Рівненської областей, – повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
     
    Валентина Довженко зустрілася з міським головою рівного Віктором Чайкою. Вона повідомила, що робота міського голови для неї знайома, оскільки сама п’ять років була мером одного з міст. Лідер партії «Жінки за майбутнє» поцікавилася у міського голови Рівного, як вирішуються питання молодіжного житлового будівництва та розвитку місцевого самоврядування в обласному центрі.
     
    Щодо вирішення проблем, пов’язаних з розвитком місцевого самоврядування, то, на думку Валентини Довженко, позитивним буде запровадження адміністративно-територіальної реформи. Гостя, як стало зрозуміло під час її розмови з Віктором Чайкою, є прихильницею запровадження виборності голів облдержадміністрацій та керівників районних ланок та противницею недоторканості депутатів усіх рівнів.
     
    Валентині Довженко сподобалося те, як у Рівному вирішуються соціальні питання, зокрема, молодіжного житлового будівництва. За її словами, досвід рівнян варто поширити й у інших обласних центрах.
     
    Щодо сучасної політичної ситуації, то Валентина Довженко пропонує об’єднати потенціал суспільства для спільної праці заради розбудови держави. На її думку, тут немає значення, хто за кого голосував на минулих виборах. Головне, аби працювали скрізь професіонали.
     
    Щодо кадрової політики в державі, то, як повідомила Валентина Довженко, вона вже звернулася до Президента, де доводила хиби в ній.
     
    ЗІК
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.