• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Шурма: Співпраця СДПУ(О) з БЮТ можлива
    Опубликовано: 2005-10-17 13:06:00
    У Тернополі в приміщенні обласного комітету СДПУ(О) провів прийом громадян народний депутат України, член фракції СДПУ(О) Ігор Шурма. Також депутат Верховної Ради дав прес–конференцію для журналістів. Про це поінформував 17 жовтня власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.
     
    Представники медіа поцікавились думкою Ігоря Михайловича стосовно підписання скандально відомого меморандуму порозуміння між владою і опозицією. Ігор Шурма сказав: «Не можна говорити, що цей документ підписаний від опозиційних сил. У першу чергу тому, що українським законодавством не визначено, що таке політична чи парламентська опозиція. По-друге, ніхто з опозиційних сил не делегував право Віктору Януковичу від усіх підписувати згаданий документ. Отже, це є меморандум між владою і одним з представників політичних сил. Я не думаю, що це буде довготривале виконання взаємо зобов’язань. Причина в тому, що не можуть дві політичні сили, які донедавна надзвичайно протистояли одна одній, співпрацювати на одному політичному полі. Меморандум був ситуативною кон’юнктурою».
     
    На запитання, чи можлива політична співпраця з СДПУ(О) і блоком Юлії Тимошенко, про що натякають деякі політики і політологи, народний депутат відповів: «Політика – це є мистецтво компромісів, вміння досягнути неможливого. Виключати нічого не можна. Якщо в інтересах держави різні політичні сили вміють досягнути консенсусу і знайти вирішення тієї чи іншої проблеми, то це означає, що рівень політичної культури у тій державі зробив величезний крок вперед. У майбутньому блокування з політичною силою, яку очолює Юлія Тимошенко, ймовірне. Скажімо, під час формування коаліції у парламенті після виборів, які відбудуться наступного року. А ось на виборчому етапі такий союз, як на мене, неможливий».
     
    У Тернополі діє громадська приймальня народного депутата Ігоря Шурми. Як зазначив нардеп, серед звернень мешканців краю найбільше питань соціального спрямування. Крім цього турбують тернополян й недосконале пенсійне законодавство, незадовільні побутові умови. А працівники закладів охорони здоров’я – звертаються з пропозиціями, що стосуються оплати праці.
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.