• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Зварич - керівник виборчого штабу "Нашої України"
    Опубликовано: 2005-10-17 15:25:00
    Член Президії Ради "Народного Союзу Наша Україна" Роман Зварич очолить Центральний виборчий штаб партії. Про заявив журналістам у Києві голова Ради "Нашої України" та керівник її виборчої кампанії Роман Безсмертний.
     
    "Стосовно керівника штабу, то Рада партії прийняла рішення, що його призначить керівник майбутньої кампанії, - повідомив Безсмертний. – Кандидатуру Зварича я назвав у своєму виступі на Раді".
     
    "Ми проговорювали питання щодо керівництва виборчої кампанії і штабу. Цій темі було присвячено кілька засідань Президії й остання Рада партії в минулу суботу. Це була нелегка і тривала дискусія. По суті, дискутувалася модель управління на час парламентських виборів. Одні виступали за трансформацію виконкому партії в штаб, інші висловилися за поділ функцій штабу і виконкому, - розповів голова Ради "Нашої України". - Я прихильник другої моделі, оскільки переконаний, що Центральний штаб, як цех ідей і мозковий центр, необхідно відокремити від безпосереднього виконання. Адже життя партії не закінчується з результатами виборів. Штаб звертає свою роботу, а виконком і далі забезпечує все необхідне для розвитку партійного організму".
     
    "Я хочу підкреслити , що штаб буде створений тільки в центрі – Києві", - сказав Роман Безсмертний.
     
    Прес-служба партії "Народний Союз Наша Україна"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.