• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Юрій Павленко опікуватиметься створенням молодіжного крила "Нашої України"
    Опубликовано: 2005-10-17 15:28:00
    Сьогодні під час зустрічі голови Ради "Народного Союзу Наша Україна" Романа Безсмертного з журналістами він повідомив, що буде створено громадську організацію "Молодіжний Союз Наша Україна", якою буде опікуватися член Президії Ради партії, міністр у справах сім'ї, молоді і спорту Юрій Павленко. На прес-конференції було оприлюднено Заяву Ради "Нашої України" щодо молодіжної політики.
     
    Текст Заяви наводимо повністю.
     
    "Рада Політичної партії "Народний Союз Наша Україна" переконана, що перед суспільством і державою завжди стоятимуть завдання з організації ефективної передачі досвіду молодому поколінню, оптимального залучення молоді в соціальні й економічні процеси, створення найбільш сприятливих умов для самореалізації молодого покоління. Саме молодь забезпечує соціальну мобільність суспільства і є джерелом ініціативи і розвитку всіх сфер громадського життя.
     
    Головним завданням суспільства і держави щодо молоді є формування умов, за наявності яких молодь зможе самостійно вирішувати свої проблеми і буде готова активно, зацікавлено брати участь у подоланні викликів, що стоять перед суспільством і державою.
    Молодь як учасник державної політики та унікальний потенціал суспільства повинна сама визначати пріоритети своєї участі, а не бути інструментом і заручником чужої політичної волі та інтересів.
     
    Необхідною умовою залучення молоді до громадського та політичного життя є розвиток самоорганізації молоді, молодіжного самоврядування. Найбільшою мірою цьому відповідає створення і діяльність молодіжних громадських об’єднань та участь у них найширших кіл соціально активних молодих людей.
     
    З цією метою Рада Політичної партії "Народний Союз Наша Україна" заявляє про підтримку ініціативи молодих членів "Нашої України" щодо створення молодіжного крила партії у вигляді молодіжної громадської організації "Молодіжний Союз Наша Україна", яка має стати школою підготовки майбутніх партійних та державних лідерів.
     
    Ми переконані, що "Молодіжний Союз Наша Україна" дасть дорогу в життя тисячам молодих активістів Партії та всім небайдужим молодим співвітчизникам, що здатні об’єднувати та вести за собою людей в ім’я України, свободи, демократії".
     
    Прес-служба партії "Народний Союз Наша Україна"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.