• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Віктор Пинзеник звинувачує керівництво КМДА у шантажі
    Опубликовано: 2005-10-17 16:48:00
    “Організація пікетування Міністерства фінансів за участю київських профспілок з вимогою виплатити майже мільярд гривень є нічим іншим, як спробою мера О.Омельченка шляхом шантажу “вибити” із бюджету кошти, не передбачені як видатки на 2005 рік”, - наголосив міністр фінансів Віктор Пинзеник.
     
    Міністр підкреслив, що всі видатки Києву, передбачені бюджетним розписом на 2005 рік, були профінансовані Державним казначейством і Міністерством фінансів в повному обсязі.
    “Забрати сьогодні із бюджету 971 млрд. грн. означає забрати в кожного лікаря, вчителя, в т.ч. київського, зарплату, в кожного пенсіонера, в т.ч. київського, пенсії”, - наголосив міністр.
     
    За словами Віктора Пинзеника, граючи на інтересах киян, О.Омельченко намагається заробити собі додаткових балів у цьогорічній передвиборчій кампанії, використовуючи при цьому адмінресурс.
     
    “Постає питання: чи не за кошти тих самих киян О.Омельченко організував масовану рекламну кампанію в метро, на телебаченні, по радіо, направлену проти Міністерства фінансів?” – запитує міністр фінансів.
     
    “Є відомий факт того, що в Києві замінюється асфальт там, де його не треба міняти, кладеться тротуарна плитка там, де її не треба класти, будується те, без чого можна було би обійтись”, - наголосив Віктор Пинзеник. – “В той самий час не вирішуються нагальні проблеми міста та його мешканців”.
     
    Також, зазначає міністр, незрозумілим є факт того, що Київська міська державна адміністрація тримає на рахунках комерційних банків 740 млн. грн. (станом на 01.07.2005) в той час, коли повинна тримати їх на рахунках Державного казначейства.
     
    “Незважаючи ні на які спроби О.Омельченка забрати ці кошти, ми будемо захищати бюджет, бо за цим стоять долі людей”, – наголосив міністр фінансів Віктор Пинзеник.
     
    "Урядовий портал"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.