• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Кармазін обіцяє привести до парламенту як мінімум 50 чоловік
    Опубликовано: 2005-10-17 17:12:00
     
    На думку народного депутата, лідера Партії захисників Вітчизни Юрія Кармазіна, в Україні завжди не любили розумних, чесних і порядних. «Якщо ти не ображений, не знедолений, не «сидів» і не кум – тобі не місце при владі», – заявив нардеп 14 жовтня під час прес-конференції у Незалежному громадському прес-центрі «Рівненський вибір 2006».
     
    Однак Юрій Кармазін, разом зі своїм однойменним виборчим блоком планує отримати у майбутній Верховній Раді мінімум 50 місць. Переводити цю цифру у проценти, які партії необхідно набрати під час виборів, відмовився, зазначивши, що « людей він рахує по людях, а не по відсотках».
     
    Хто об’єднається з ним, поки що секрет. Пропонувати комусь приєднуватися захисник Вітчизни не поспішає, хоча, за його словами, має вже чергу бажаючих вступити до лав його блоку. Очевидно, що «кармазінцями» не стануть комуністи, б’ютівці, есдеки об’єднані та регіонали, адже у цих фракціях є люди, яким народний обранець навіть не потисне руки.
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.