• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Народна партія на Волині нового голову вирішила поки не обирати
    Опубликовано: 2005-10-17 17:15:00
     
    Запланована на 15 жовтня звітно-виборна конференція Волинської облорганізації Народної партії виявилася просто звітною. Питання про нового голову, яким, із неофіційний джерел, міг стати голова обласної ради Василь Дмитрук, у порядок денний не вносилося.
     
    Делегати заслухали, обговорили і взяли до відома звіт нинішнього голови ВОО НП, народного депутата України Катерини Ващук, оновили склад виконкому облорганізації та обрали делегатів на партійний з’їзд, що відбудеться в Києві 22 жовтня.
     
    Питання про нового голову облорганізації НП наразі не піднімалося. Водночас із поінформованих джерел відомо, що від наміру очолити НП на Волині голова облради Василь Дмитрук, нібито, не відмовляється, однак вважає, що прийняття ним такого рішення ще не на часі, тому хотів би повернутися до розгляду цього питання дещо пізніше.
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.