• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Зварич - керівник виборчого штабу НСНУ.
    Опубликовано: 2005-10-19 10:19:00
    Керівник виборчого штабу "Народного союзу "Наша Україна" Роман Зварич провів переговори щодо спільних дій на наступних парламентських виборах із представниками керівництва Народного Руху України.
     
    "Переговори пройшли в конструктивній атмосфері, у дусі згоди, що мета обох партій є єдиною", – сказав після переговорів керівник фракції В'ячеслав Коваль.
     
    Як повідомили у прес-службі НРУ, на зустрічі обговорювалася не тільки програма спільних дій на виборах, але й спільні дії в майбутньому парламенті.
     
    "Народний Рух України в черговий раз заявив, що усі свої дії ще з 5 травня 2001 року спрямував на те, щоб підтримувати лідера блоку "Наша Україна" Віктора Ющенка, а нині чинного президента", - відзначив Коваль.
     
    Ще один учасник зустрічі, заступник голови НРУ Василь Куйбіда нагадав, що ще навесні на з'їзді Руху ухвалено звернення до всіх політичних сил, що підтримують програму президента, щодо створення єдиного блоку на парламентських виборах 2006 року.
     
    "Також протягом усіх цих місяців ми активно проводили консультації з різними політичними силами для того, щоб виконати це рішення. Певне сум'яття з'явилося після відставки уряду, однак приємно, що зараз народжується конструктивний діалог між представниками коаліції "Сила народу", - відзначив він.
     
    За його словами, переговори почалися з визначення того, "з якими політичними цінностями і з якою програмою реальних дій політичних сил блок вийде до людей".
     
    Ця програма спочатку буде представлена на розгляд суспільства, а потім коаліція "Сила народу" візьме на себе зобов'язання по її реалізації, відзначив Куйбіда.
     
    "Усі ці фактори повинні сприяти успішному проведенню виборчої кампанії. Зрозуміло, що свій організаційний ресурс НРУ вкладе в основу виборчої кампанії 2006 року партії", - сказав Куйбіда.
     
    Зварич у суботу призначений керівником виборчого штабу НСНУ. До вступу в НСНУ Зварич був членом Руху.
     
    Українська Правда


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.