• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Литвин: Навіть я так підло вчинити не можу!
    Опубликовано: 2005-10-19 14:50:00
    Голова Верховної Ради Володимир Литвин призиває політичні сили не використовувати брудні методи в кампанії по виборам у парламент 2006 року.
     
    "Деякі колеги вибрали не кращий спосіб боротьби, власне, з головою Верховної Ради і з главою партії", - сказав Литвин у середу ,19 жовтня, у парламенті.
     
    "Я думаю, що істерика - це ознака страху. Рано або пізно прийдеться відповісти українському суспільству . Я хотів би сказати, шановні колеги, що не можна увесь час намагатися нести прапор за вітром і плавати таким способом, як плаває визначена річ, не можна плавати увесь час, тому що плаває всіма стилями відомо що", - додав він.
     
    Спікер підкреслив , що не можна діяти "такими підлими методами". "Дайте можливість установити істину", - призвав Литвин.
     
    "Я хочу привселюдно, ще раз , заявити - я маю таке ж відношення до справи Гонгадзе як Олександр Олександрович Мороз до терористичного акта в Кривому Розі ", - сказав спікер, додавши: "І не намагайтеся сьогодні, відібрати таким негідним способом голоси. Не можна негідними методами боротися за місце в списку".
     
    «УРА-Інформ»

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.