• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • НПУ висуватиме свого кандидата на посаду київського мера
    Опубликовано: 2005-10-19 17:10:00
    17 вересня в конгрес-холі Президент-готелю «Київський» відбулася VIII конференція Київської міської організації Народної Партії.
     
    В роботі конференції взяли участь перший заступник Голови Народної Партії Ігор Єремєєв, голова Київської міської організації Народної Партії, заступник Голови партії Віктор Пилипишин, народні депутати, члени фракції Народної Партії у Верховній Раді України, голови та делегати районних партійних організацій.
     
    У вступній доповіді голова Київської міської організації Народної Партії Віктор Пилипишин доповів про процес розбудови партійних організацій у столиці, накреслив основні цілі та завдання діяльності Київської міської організації Народної Партії на період передвиборчої кампанії 2006 року.
     
    Віктор Пилипишин охарактеризував підхід партії до висунення кандидатури на посаду міського голови. Партія ставить завдання, висунути свого кандидата, потрібно розробити для нього програму, в основі якої, лежатиме партійна ідеологія.
     
    « У разі ж, якщо партія вирішить підтримати, на виборах кандидата, що не є членом нашої партії, вважаю за доцільне, ініціювати форму угоди-контракту. Згідно з якою, кандидат, дає певні зобов'язання, в тому числі, погоджується визнати розроблену нами програму, як основу своєї політичної діяльності. Пропоную розпочати дискусію з цього питання, щоб всі районні організації, могли висловити свої думки і ми прийняли спільне рішення» - заявив Віктор Пилипишин.
     
    В ході конференції було розглянуто питання формування Народного блоку Володимира Литвина. Доповідачі поділилися з присутніми своїм баченням конфігурації нової політичної сили, висловили думки щодо можливих учасників виборчої коаліції. В результаті дискусії учасники одноголосно підтримали ідею створення виборчого об'єднання.
     
    Прес-служба Народної Партії
     
     
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.