• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Томенко: "У разі перемоги Тимошенко, спікером стане Мороз"
    Опубликовано: 2005-10-19 17:24:00
    «На сьогодні, судячи з рейтингових показників та результатів соціологічних досліджень, я бачу дві головні інтриги майбутньої виборчої кампанії – це боротьба за посади прем’єр-міністра та голови Верховної Ради», - зазначив Микола Томенко, відповідаючи на запитання вінницьких журналістів стосовно майбутніх виборів.
     
    На його думку, основна боротьба на цих парламентських виборах відбуватиметься за прем’єрську посаду і право формування уряду між блоками Юлії Тимошенко та Віктора Януковича. А політичні сили, очолювані Литвином та Морозом, боротимуться за третє місце і за те, хто з них стане головою Верховної Ради.
     
    «У разі перемоги на цих перегонах Юлії Тимошенко найбільш вірогідно, що спікером парламенту стане Олександр Мороз, а в разі перемоги Віктора Януковича – Володимир Литвин», - вважає Томенко. При цьому він зауважив, що подібний розклад політичних сил може змінитися в залежності від того, як буде вестися виборча кампанія і хто на ній займе перше місце.
     
    Обозреватель


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.