• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Голова партії "Собор" ніколи не прагнув розколу партії
    Опубликовано: 2005-10-20 12:24:00

    У зв’язку з появою в ряді ЗМІ повідомлення про створення фракції “Соборна Батьківщина”, прес-служба УРП “Собор” змушена заявити наступне. Голова партії Анатолій Матвієнко ніколи не прагнув розколу партії і більше того, докладе всіх зусиль для збереження її єдності на позачерговому XV з’їзді, який відбудеться 22 жовтня ц.р. Так само голова партії Анатолій Матвієнко ніколи не заперечував можливості блокування УРП “Собор” з партією ВО “Батьківщина” в рамках блоку Юлії Тимошенко, але послідовно наголошував на тому, що таке блокування має відбуватися на ідейних принципах, прийнятних для УРП “Собор” як національно-демократичної партії, а також, що існує альтернатива такому блокуванню.

     Прес-служба просить врахувати засоби масової інформації, які вміщують повідомлення начебто від імені УРП “Собор”, що після 1 жовтня не відбулося жодного статутного засідання Центрального Проводу, а виступати від імені партії без доручення, згідно зі Статутом, має право лише її голова.

     

    Прес-служба УРП “Собор”


    Прес-служба УРП “Собор”




    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.