• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Депутати об’єдналися заради народу!
    Опубликовано: 2005-10-21 10:08:00
    21 жовтня у Верховній Раді створено нову Парламентську групу "Довіра народу", до керівництва якої увійшов Народний депутат України, Голова Республіканської Християнської партії Микола Поровський.
     
    Загалом, до групи Довіри народу подали заяви 15 Народних депутатів, які визначили спільну мету - побудову ефективної правової бази для розвитку економіки української держави, підтримки дій уряду Юрія Єханурова та Президента України.
     
    В цей же день Микола Поровський, вперше від імені депутатської групи, виступив із трибуни Верховної Ради України з пропозицією щодо внесення змін до Держбюджету на 2006 рік та пропозиціями на підтримку політичної стабільності в українському суспільстві.
     
    20 жовтня на засіданні Верховної Ради України Народного депутата, Голову Республіканської Християнської партії Миколу Поровського 232-а голосами обрали членом Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки.
     
    ELCOMART Выборы 2006


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.