• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • НСНУ: Бюджет потребує доопрацювання
    Опубликовано: 2005-10-21 10:35:00
    Президія Ради партії "Народний Союз Наша Україна" виступила з заявою щодо недоліків проекту Державного бюджету на 2006 рік та необхідності його ґрунтовного доопрацювання. Наводимо текст заяви.
     
    "Президія Ради Політичної партії “Народний Союз Наша Україна” заявляє, що проект Закону України “Про Державний Бюджет України на 2006 рік” потребує додаткового доопрацювання з метою забезпечення сталого економічного розвитку.
     
    Цей законопроект є продуктом діяльності попереднього Уряду і не враховує реальний стан економіки. Нинішній Уряд був змушений внести на розгляд парламенту основний фінансово-економічний документ країни лише з необхідності дотримання конституційних процедур. Натомість сутність документу не відповідає проголошеним принципам і політиці нового Уряду під керівництвом Юрія Єханурова.
     
    Проект бюджету пропонує величезні витрати, однак не показує надходження коштів під відповідні програми і через це створює небезпечний прецедент розбалансування фінансово-економічних показників держави. Небезпека полягає також у тому, що його затвердження в парламенті поглибить податкові стягнення й негативно позначиться на середовищі малого й середнього бізнесу, а процеси тінізації економіки набудуть нового розмаху.
     
    Президія Ради Політичної партії “Народний Союз Наша Україна” наполягає на тому, щоб основний фінансовий документ країни базувався на тверезій оцінці фінансово-економічних і виробничих реалій України. Ми підтримуємо позицію Уряду під керівництвом Ю.Єханурова, що проект бюджету потребує ґрунтовного доопрацювання і переконані, що сьогодні Україні як ніколи необхідний реалістичний бюджет розвитку".
     
    Прес-служба


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.