• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Воюш: "Діалог влади з народом повинен бути чесним"
    Опубликовано: 2005-10-21 11:42:00
    Коментуючи відхилений учора Верховною Радою проект Закону "Про державний бюджет України на 2006 рік", член Політбюро СДПУ(О) народний депутат України заступник голови Бюджетного комітету Володимир Воюш сказав: "Бюджет сьогодні засновано на нереалістичних макроекономічних і мікроекономічних показниках. Зростання ВВП, передбачений у головному фінансовому документі країни, абсолютно нереальний. Доречі, про це казав і Голова рахувальної палати. Як можна говорити про ті дуті цифри, вигадані на наступний рік, якщо бюджет не буде виконаний у поточному році?! Це просто нечесно по відношенню до людей".

    "Соціал-демократи вважають, що діалог влади з народом повинен бути чесним. Ми пропонуємо відправити проект закону на переробку, а Владі – скласти реальний бюджет, в першу чергу за доходами, а вже потім визначити пріоритети витрат. І в даному випадку Верховна Рада повинна чітко сформулювати, що основним пріоритетом буде виконання соціальних програм, а не накачування грошима силових структур, Секретаріату Президента та інших органів влади", - сказав народний депутат.

    "У владі достатньо фахівців, які могли б це зробити в зазначений двотижневий термін. Але для цього необхідна, в першу чергу, політична воля", - впевнений Володимир Воюш.
     
    Прес-служба



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.