• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Шуфрич: Якщо всі чиновники вийдуть з партій, в "НСНУ" не залишиться жодного члена партії
    Опубликовано: 2005-10-21 14:49:00
    Про це народний депутат та перший заступник лідера СДПУ(О) заявив журналістам, коментуючи заяву Прем’єр-міністра про департизацію державних чиновників. Далі Нестор Шуфрич зазначив: "Сміх та гріх! Як ще можна сприймати слова прем’єра Єханурова про необхідність департизації держчиновників? Логічно стверджувати, хто висуває таку прогресивну ініціативу? А говорить про це член Ради, голова Центрального виконуючого комітету партії "Народний Союз Наша Україна" Юрій Єхануров, він же прем’єр-міністр України ".

    "Чому ніхто з оточення прем’єра не підкаже "забудькуватому" голові уряду: "Юрію Івановичу, надай приклад департизації уряду – здай публічно членський білет НСНУ!"? А після того, як Єхануров покаже свій приклад партійного очищення і розірве з "Нашою Україною", за ним повинні слідувати його колегам-нашоукраїнцям: Роман Безсмертний, Іван Васинюк, Юрій Павленко, Віктор Тополов та багато інших. Цікаво, як "безпартійний" віце-прем’єр Безсмертний буде керувати виборчою кампанією НСНУ?

    До речі, буквально три дні тому Рада НСНУ просила дозволу міністрам та губернаторам приймати учать у виборчій кампанії!" , - заявив Шуфрич.

    "З іншого боку дуже сумнівно, що Ющенко дозволить чиновникам очиститися від належності до "Нашої України". Адже саме на адміністративний ресурс розраховує помаранчева влада на майбутніх парламентских виборах. Це, не в останню чергу обумовлено катастрофічним падінням рейтингу помаранчевих, починаючи з самого Ющенка та закінчуючи його васалами на місцях ", - підкреслив перший заступник Віктора Медведчука.

    "А особисто Прем’єру я щиро рекомендую більше уваги надати бюджетному процесу: як самому бюджету, так і формі його походження. У випадку провалу Бюджету-2006 цілком вірогідна відставка Уряду. І тоді у Юрія Івановича сама собою відпаде дилема: ким йому бути – членом НСНУ чи Прем’єр-міністром ", - сказав Нестор Шуфрич.
     
    Прес-служба СДПУ(О)



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.