• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Тернопільська УНП розцінює акцію лівих як боротьбу проти української державності
    Опубликовано: 2005-10-21 15:43:00
     
    Провід Тернопільської міської організації Української народної партії прийняв заяву, в якій засуджує дії лівих сил під час параду ветеранів УПА 15 жовтня у Києві. Про це Західну інформаційну корпорацію повідомив 21 жовтня прес-секретар Тернопільської міської організації УНП Петро Тимочко.
     
    У заяві проводу, зокрема, йдеться: «Тернопільська міська організація Української народної партії рішуче засуджує дії лівих політичних сил в особі комуністів та новоявлених соціалістів – ПСПУ, які 15 жовтня перетворили парад ветеранів УПА у криваве побоїще. Ми розцінюємо їх акцію, що пройшла під червоними і триколірними російськими прапорами, як боротьбу проти української державності та проти примирення українського суспільства.
     
    Провід Тернопільської міської організації Української народної партії наголошує, що УПА – це всенародна армія, яка у часи Другої світової війни боролася за волю України одразу проти двох окупантів: фашистської Німеччини та комуністичної Росії. Український народ давно визнав Українську повстанську армію. Свідченням тому є тисячі відновлених могил і пам’ятників її воякам у різних куточках нашої держави та мільйони підписів людей, котрі сказали «Так!» визнанню ОУН-УПА в рамках акції УНП «Вимагай справедливості!».
     
    ... Звертаємося до Президента України Віктора Ющенка, який сьогодні повинен вжити заходів, аби вояки УПА були визнані учасниками національно-визвольної боротьби за незалежність України на державному рівні, а Україна стала в лави тих держав, що визнали всіх героїв, які воювали у різних арміях, однак за єдину ідею – незалежність.
     
    Віримо, що український народ дасть належну оцінку антиукраїнській діяльності комуністів та ПСПУ на виборах-2006, а новообраний Парламент буде сформований з націонал-патріотів, які шануватимуть українську історію та традиції і дослуховуватимуться до думки власного народу».
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.