• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Конференція Білоцерківської міської організації Партії регіонів
    Опубликовано: 2005-10-21 16:10:00
    Делегати взяли до відома звіт керівництва міської організації та розглянули питання щодо підготовки до виборчої кампанії 2006 року.

    Голова міської організації Партії регіонів Володимир Гламазда у своїй доповіді відзначив, що продовжується робота з розбудови парторганізації, підвищення ефективності її діяльності на місцях. Основні зусилля зосереджуються на збільшенні чисельності партійних рядів, навчанні активу.

    В обговоренні доповіді взяли участь А. Швець, В. Мартак, С. Хіврич, Г. Бекетова, Е.Кривошеев, Л.Похила.

    Свій виступ голова Київського обласного відділення Партії регіонів Петро Мельник присвятив соціально-економічній та політичній ситуації, яка склалася в Україні і регіоні. Він, зокрема, зауважив, що Партія регіонів є політично відповідальною силою, яка здатна не тільки стабілізувати економіку держави, а й підвищувати темпи її росту.

    Петро Мельник також ознайомив присутніх з концепцією передвиборчої діяльності Київського обласного відділення Партії регіонів.

    Обрано делегатів на VII конференцію Київського обласного відділення Партії регіонів.
     
    Прес-служба Партії регіонів


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.