• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Соціологічне опитування на предмет прихильності виборців до політичних партій
    Опубликовано: 2005-11-01 12:30:00
                                                                            
      
     
     
    У жовтні в м. Олександрії Кіровоградської області було проведено соціологічне опитування на предмет прихильності виборців регіону до політичних партій, які будуть брати участь у виборах до Верховної Ради України та місцевих рад в березні 2006 року.

    Соціологічне опитування проводилось в 40 різних місцях міста, було опитано 4500 респондентів. Прихильність приблизно третини виборців здобула Партія регіонів, що говорить про її високу популярність не лише серед молоді, а й серед людей старшого віку.

     
    Друге місце здобула Комуністична партія України. 3 та 4 місце займають Народний Союз Наша Україна та БЮТ. Достатньо високий рейтинг мають і партії СДПУ(о) та Соціалістична партія. Досить високий відсоток громадян ще не визначились зі своєю політичною позицією.

    Опитування певної частини громадян дає нам можливість в зальному уявити політичну ситуацію, яка склалась у регіоні на даний час. Зрозуміло, що можливі коливання в даних та процентному співвідношенні, але вони не будуть становити не більше 2 % для великих партій.
    Хочемо відзначити, що на прихильність до певної партії в регіоні впливає не тільки діяльність центрального органу партії, та її основні лідери, а й її представники на місцях. Якщо політика на місцях проводиться виважено та спрямована на покращення добробуту громадян, то в регіоні будуть голосувати переважно за їх політику та діяльність а не за партійну приналежність.
     
    Прес-служба Партії регіонів
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.