• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Депутати -„нашоукраїнці” допомагають селищу Буча стати містом
    Опубликовано: 2005-11-10 09:59:00
    Багатолітні намагання мешканців селища Буча здобути статус міста обласного значення знайшли підтримку депутатів Київської облради, які на сесії проголосували за відповідне рішення.
     
    Як відзначив в інтерв'ю журналістам голова Київської обласної організації партії "Народний Союз Наша Україна", народний депутат Вадим Литвин, "ця ухвала стала можливою завдяки принциповій позиції і послідовній підтримці членів фракції "Нашої України" в облраді".
     
    "Можна вважати, що бучанці пройшли доброго півшляху до втілення своєї мрії, - сказав Вадим Литвин. – Тепер вирішальне слово має сказати Верховна Рада. Як і депутати-"нашоукраїнці" в Київській облраді, їхні колеги – народні депутати України з партійної фракції докладуть усіх зусиль, щоб і парламент прийняв відповідну постанову. А сьогодні ми вітаємо бучанців з серйозною перемогою на шляху ствердження і розвитку засад місцевого самоврядування".
     
    Прес-служба НСНУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.