• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Лазаренко став соціал-демократом і розповів про автокатастрофу сина
    Опубликовано: 2005-11-10 12:44:00
    Лідер партії Громада Павло Лазаренко назвав діяльність нової влади ефективною та готовий "підставити плече" президенту Віктору Ющенку.
     
    Про це Лазаренко заявив під час відеозвернення до делегатів з'їзду "Громади" в четвер.
     
    Лазаренко зазначив, що нова влада ефективно справляється, "адже за 10 років тиранії, за 10 років правління Кучми настільки вкоренився кучмізм, що потрібна не аби яка воля, щоб його викорінити".
     
    Лазаренко, виступаючи перед делегатами, також зазначив, що він покинув Україну лише через страх за своє життя та життя своєї родини. За його словами, до виїзду за кордон його спонукала автокатастрофа, що трапилася з його сином 2 січня 1999 року.
     
    "Я мав друзів у міністерстві внутрішніх справ, і СБУ. Я мас повну інформацію про те, що робиться зі справою Лазаренка. Повірте, я не боявся і не боюсь", - зазначив він.
     
    Він також висловив упевненість, що "Громада" переможе у виборах. "Ми обов’язково будемо в Раді. І для того, щоб там бути ми маємо йти до людей і говорити правду про Громаду", - зазначив він.
     
    Закінчуючи свій виступ, Лазаренко зазначив: "Я вам не кажу до побачення, я кажу вам до скорої, скорої зустрічі".
     
    На з'їзді пратії присутні керівник Соціал-демократичного союзу Сергій Пересунько та керівник Соціал-демократичної партії Юрій Буздуган.
     
    В свою чергу Буздуган повідомив, що його партія вела "перговори з Тимошенко, але не домовилась", тому буде йти на вибори у Соціал-демократичному блоці з партіями Громада та Соціал-демократичним союзом.
     
    "Йде мова про три партії, всі три заявили, що вони є соціал-демократичного спрямування", - додав він.
     
    "Українська правда"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.