• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Відбулася VII конференція Закарпатського обласного відділення Партії регіонів
    Опубликовано: 2005-11-14 11:37:00
    66 делегатів, які представляли понад 7,5 тисяч членів Партії в 13 районних, 5 міських, 357 первинних організаціях, розглянули стан підготовки до виборчої кампанії 2006 року.

    Відзначалося, що загалом ця робота в області організована задовільно. Конференція рекомендувала районним і міським організаціям Партії до 1 грудня поточного року завершити офіційне формування їх первинних організацій на кожній виборчій дільниці в Закарпатській області, яких на сьогодні є 736.

    Іншим питанням порядку денного став розгляд стану роз’яснювальної роботи регіонального відділення Партії регіонів стосовно Стратегії економічного розвитку України, з якою Партія регіонів йде на парламентські вибори 2006 року.

    На конференції виступив член Політвиконкому Партії регіонів Юрій Пелех.

    Учасники конференції обрали п’ять делегатів на VIII з’їзд Партії регіонів, який відбудеться 3 грудня поточного року в Києві.

    Прес-служба Партії регіонів
     
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.