• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Голова Виконкому "ПОРИ" Дмитро Сенниченко: Свободу не спинити, але її можна відкласти – років на 5
    Опубликовано: 2005-11-14 17:14:00
    «У світлі політичної ситуації в Україні напередодні надзвичайно важливих парламентськиї виборів, події на з‘їзді НСНУ та його рішення викликають неабияку стурбованість», – заявив Голова Виконкому Громадянської партії «ПОРА» Дмитро Сенниченко.
     
    «Відстоюючи право громадян на чесні вибори Громадянська партія «ПОРА» майже рік тому пліч о пліч стояла на Майдані разом з тими людьми багато з яких можна було побачити позавчора на ІІ Зїзді НСНУ», – заявив Голова Виконкому «ПОРИ».
     
    За його словами, «на найближчих виборах у березні НСНУ не має права програти перше місце опонентам».
     
    «Збанкрутіла кримінальна опозиція накопичує ресурси та готується до реваншу. Вона буде, без сумніву, використовувати всі слабкі місця. Занепокоєність полягає не тільки в тому, що корозія корупції та хвороба популізму зачепила тих політиків які прийшли до влади завдяки поштовху Майдану, але й у тому, що учасники ІІ Зїзду НСНУ не знайшли в собі сил і сміливості очиститися та відповісти на виклик часу та настрої більшості українців, які повірили у Помаранчеву революцію, і прийняти рішення про ротацію керівних органів, щоб з новою якістю йти на зустріч виборам», – наголосив Дмитро Сенниченко.
     
    «Важливо пам‘ятати, що події листопала 2004 року не були вибором особистостей, яким вручалася влада, а були вибором цінностей. Ці цінності ГП ПОРА сформулювала у Хартії цінностей Майдану. Позавчора ми роздали учасникам зїзду Хартію і сподіваюся, що переважна більшість делегатів особисто її поділяє», – заявив Голова Виконкому ГП ПОРА.
    Як заявив Голова Виконкому ГП ПОРА Дмитро Сенниченко, «пора керуватися здоровим глуздом та розуміти, що українці набагато мудріші та прозорливіші аби збагнути чому не відбулася ротація керівного складу НСНУ. Саме люди будуть робити відповідні собі висновки».
     
    «Ситуація, яка склалася в керівництві НСНУ, сьогодні заважає «ПОРІ» співпрацювати з цією та іншими демократичними силами задля відстоювання інтересів українців, справжніх цінностей Майдану. Свободу не спинити, але її можна відкласти ще років на 5», – наголосив Голова Виконкому ГП ПОРА.
     
    Прес-Служба партії "ПОРА"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.