• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • "Наша Україна" стає ядром об’єднання львівщини
    Опубликовано: 2005-11-17 10:15:00
    Львівська обласна організація Політичної партії "Народний Союз Наша Україна" виступила з ініціативою провести широкомасштабне віче на Львівському Майдані за участі голів усіх обласних організацій партії.
     
    "Ми звернулись із закликом до учасників "помаранчевої" революції відвідати Львівський Майдан 20 листопада. У Львові створено оргкомітет для організації та проведення святкування річниці помаранчевих події 2004 року. Головою цього оргкомітету було обрано Петра Олійника", – сказав керівник виконкому Львівської обласної "Нашої України" Володимир В’язівський.
     
    За його словами, Львівський Майдан об’єднає усіх учасників колишньої коаліції "Сила народу". Під спільним зверненням до львів’ян та мешканців області крім "Нашої України" підписались представники дев’яти політичних партій Львівщини: Народний Рух України, ВО "Батьківщина", Конгрес Українських Націоналістів, Партія Промисловців і Підприємців України, Партія Реформи і Порядок, УНА-УНСО, Соціалістична партія України, УРП "Собор" та громадянська партія "Пора".
     

    Прес-служба НСНУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.