• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Євпаторійська "Наша Україна" відзначила День української писемності та мови
    Опубликовано: 2005-11-17 11:51:00
    В Євпаторії з ініціативи міської організації "Народний Союз Наша Україна" пройшли заходи, присвячені святкуванню Дня української писемності і мови .
     
    Біля пам'ятника Тарасу Шевченко відбулася творча зустріч викладачів, студентів і всіх, хто любить Україну й українську мову.
     
    На зустрічі пролунали українські народні пісні у виконанні дитячого ансамблю "Млада". Кожному виступаючому партія "Народний Союз Наша Україна" вручила в подарунок книги українських авторів і російсько-українські словники.
     
    "Нашоукраїнці" та учасники творчої зустрічі поклали квіти до пам'ятника Миколі Гоголю й установили пам'ятну дошку на будинку, у якому жив Михайло Булгаков.
     
    На зустрічі виступив голова Євпаторійської організації "Народного Союзу Наша Україна" Сергій Стрельбицкий. Він поздоровив цінителів словесності і літератури з Днем української писемності і мови і відзначив значимість свята, що поєднує слов'янське суспільство.
     
    Прес-служба НСНУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.