• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Зубанов: Підвищення зарплати депутатам – спроба дискредитації напередодні виборів
    Опубликовано: 2005-11-17 12:01:00
    Ситуація з високими зарплатами чиновників і депутатів - це результат непрофесіоналізму уряду Юлії Тимошенко, а також орієнтованість на підготовку до парламентських виборів. Про це заявив член фракції Партії регіонів у ВРУ “Регіони України”, глава Партії державного нейтралітету Володимир Зубанов, передає прес-служба депутата.

    Він також нагадав, що «першим кроком екс-прем'єра на посаді глави уряду було чимале підвищення зарплати собі і президенту і відповідно іншим високопоставленим чиновникам, а другим – обіцянка підвищити зарплату суддям. І нарешті менш ніж місяць тому народні депутати з подивом довідалися, що їм теж підвищили зарплату». «Реакція депутатів на такий вчинок передбачувана – всі обурені і вимагають нормалізації зарплати, розуміючи що це звичайна дискредитація напередодні парламентських виборів, що викличе справедливе засудження виборцями», - підкреслив В.Зубанов і додав, що «тут легко простежується спроба застосувати чорні політтехнології і вимазати брудом своїх опонентів».

    Найбільш розумним кроком В.Зубанов вважає прийняття рішення Верховною Радою, яке зобов'яже Кабінет міністрів «підготувати соціально справедливу для всіх прошарків населення пропозицію». «Саме уряд зобов'язаний вирішити проблему, яку самостійно створив. У свою чергу депутати погодяться на будь-яку зарплату, навіть якщо вона буде меншою, ніж до підвищення», - впевнений парламентарій.
     
    www.deputat.org.ua


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.