• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ярослав Ющенко "за" оновлення Президії партії Президента
    Опубликовано: 2005-11-17 16:52:00
    Лідер Харківської обласної організації "Народного Союзу «Наша Україна", заступник губернатора Харківщини Ярослав Ющенко слідом за прем'єром теж виступає за оновлення складу Президії НСНУ. Про це він сказав аналітичному агентству "Главред", коментуючи вчорашню заяву прем'єра щодо необхідності оновлення Президії Ради партії.
     
    "Заяви прем'єр-міністра щодо необхідності оновлення Президії партії "Народний Союз Наша Україна" цілком збігаються з баченням харківських партійців, що висловлене в резолюції, ухваленій на обласній партійній конференції напередодні II Всеукраїнського з'їзду партії", – сказав Ярослав Ющенко.
     
    "Ми – за якісне партійне оновлення. У Президії нам потрібні свіжі обличчя, технологічні люди з високим коефіцієнтом корисної дії», – відзначив він.
     
    Нагадаємо, що Єхануров, який є членом партії "Народний Союз Наша Україна", виступає за істотне оновлення складу Президії партії. "Оновлення має бути істотним, тому що ми йдемо на вибори, і ми не повинні в очах громадськості бути пов'язаними з будь-якими скандалами", – сказав він учора на прес-конференції.
     
    У той же час представник керівного органа НСНУ Борис Беспалий відзначає, що відсторонення від керівництва "Нашої України" політиків, обвинувачених у корупції, ще зовсім не означає, що вони не потраплять у виборчі списки.
     
    Прес-служба НСНУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.