• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • НСНУ першим заступником губернатора Буковини бачить Баглея, а керівником свого обласного виборчого штабу – директора школи
    Опубликовано: 2005-11-17 17:08:00
    Рада облорганізації НСНУ одноголосно рекомендувала голові Чернівецької ОДА Миколі Ткачу на посаду першого заступника голови ОДА Бориса Баглея, який обіймає посаду керівника виконкому облорганізації НСНУ та заступника голови ОДА. Про це повідомив 17 листопада під час засідання регіонального прес-клубу Борис Баглей. За його словами, остаточне рішення щодо подання його кандидатури на затвердження прем’єр-міністру прийматиме голова ОДА.
     
    Заступник голови ОДА Борис Баглей заявив, що подав заяву про складання повноважень керівника виконкому облорганізації НСНУ, оскільки має намір після призначення першим заступником голови ОДА зосередитися на питаннях підняття економіки.
     
    За його словами, на посаду керівника виконкому облорганізації НСНУ, який і керуватиме обласним виборчим штабом НСНУ в області, рекомендовано члена ради облорганізації НСНУ, активного учасника Помаранчевої революції, директора Чернівецької ЗОШ №27 Юрія Івашина, який вже подав заяву на відпустку на час виборчої кампанії.
     
    ЗІК


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.