• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ПППУ провела в Криму передноворічне опитування
    Опубликовано: 2005-12-19 15:06:00
    Більшість кримчан не бажають перетворювати добрі сімейні свята Новий рік і Різдво в маскарад політичних сил, про це свідчать результати опитування, проведеного Кримською організацією Партії Промисловців і підприємців України.

    На питання – «чи готові ви дозволити в черговий раз заробити політичні дивіденди маскарадним клоунам?», отримали наступні результати. Абсолютна більшість респондентів (98%) відзначили, що вони не підтримують ті політичні партії, що лізуть у сімейні новорічні і різдвяні свята зі своїм політичним сценарієм. В опитуванні взяло участь 1273 кримчан у таких містах як Сімферополь і Феодосія, райони Раздольненский і Червоноперекопський.

    Коментуючи результати опитування, перший заступник голови Кримської організації Партії Промисловців і підприємців України Сергій Шульга відзначив: «Думаю що ці політики нічого не «наколядують» у Кримчан». Також перший заступник голови Кримської організації Партії Промисловців і підприємців України Сергій Шульга вважає, що кримчани незабаром стануть свідками великих політичних «колядок».

    Біганина, що почалася серед бажаючих „наколядувати голоси, не тільки не укладаються в чинне законодавство, але і суперечать логіці сімейних традицій і новорічних свят.
     
    Прес-служба ПППУ


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.