• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Шкіль: У Львівській обласній організації партії «Батьківщина» почався період очищення
    Опубликовано: 2005-12-23 15:17:00
    «У Львівській обласній організації партії «Батьківщина» почався період очищення», – заявив сьогодні, 23 грудня, народний депутат України, член політради партії «Батьківщина» Андрій Шкіль під час прес-конференції у Львові.
     
    Так він прокоментував позавчорашній, 21 грудня, вихід з «Батьківщини» шістьох представників керівних органів ЛОО та ЛМО «Батьківщини».
     
    «Людям, які хотіли використати імідж партії та імідж Юлії Тимошенко, не вдалося цього зробити. І вони вийшли з партії. Це – позитивний момент. Було б значно гірше, якби ми привели цих людей до влади. З їх виходом з партії ми збільшимо відсотки БЮТ до рад усіх рівнів Львівщини», – підкреслив А.Шкіль.
     
    Він наголосив, що Львівщина достатньо представлена у парламентському списку БЮТ.
     
    А.Шкіль заявив, що йому невідомо, що ГО «Крок» фінансувало Львівський обласний виборчий штаб БЮТ. «Штаб і партія фінансується з пожертв. Ви також можете пожертвувати щось зі своєї скромної журналістської зарплатні», – наголосив А.Шкіль, відповідаючи на питання кореспондента ЗІКу.
     
    Керівник Львівського обласного виборчого штабу БЮТ Степан Курпіль заявив, що БЮТ буде переможцем виборів 2006 року на Львівщині. Він оприлюднив дані соцопитувань, проведених Центром «Соцінформ», згідно яких БЮТ лідирує у Львівській області (33,3%) та у місті Львові (37,6%).
     
    «У нас є усі підстави вважати, що ми покращимо цей результат», – підкреслив С.Курпіль.
     
    ЗІК
     Обсудить на форуме Силы Народа


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.