• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Анатолій Горбатюк: Піскун прийшов до нас у партію і попросив політичного притулку і захисту
    Опубликовано: 2005-12-28 11:53:00

    27 грудня під час прес-конференції Волинської облорганізації Партії регіонів її лідер Анатолій Горбатюк з приводу появи у списках регіоналів «старих-нових облич» заявив: «Боделана, Щербаня у нас немає. Є Ківалов, є Піскун. Я скажу чесно і відверто як є – Піскун прийшов до нас у партію і попросив політичного притулку і захисту».

    Анатолій Горбатюк продовжив: «Він сказав приблизно наступне: «Ви що не знаєте, як сьогодні робляться справи? Можуть у мене завтра знайти наркотики, незареєстровану зброю, відкрити проти мене справу і так далі». Це була прес-конференція, це його слова.

    Ми на політраді довго радилися – брати таких людей у список, чи не брати? На політраді прийняли рішення: їх взяти у список, але 4 березня провести ще один з’їзд партії, де по результатах роботи кожного з кандидатів в депутати Верховної Ради провести «невеличку зачистку». Якщо людина, яка попала в список і не працює професійно у виборчій кампанії, не відстоює інтереси партії, то ми її будемо виводити зі списків. Ми будемо мати на день виборів вже той список, до якого у вас буде надзвичайно мало питань».

    Щодо Піскуна Анатолій Горбатюк додав: «Піскуна ми всі добре знаємо, бо не кожна держава має двох прокурорів. І особливо такого, як Піскун, який в одного Президента виграв судове засідання, а потім і в другого».

    ЗІК

     Обсудить на форуме Силы Народа



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.