• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Народні депутати, члени фракції Партії регіонів «Регіони України» з передвиборчою поїздкою відвідали Черкащину
    Опубликовано: 2006-01-13 10:20:00

    З 11 по 12 січня 2006 року на Черкащині з робочою поїздкою перебували народні депутати України Володимир Рибак, Тетяна Засуха та Микола Янковський.


    Голова Політвиконкому Партії регіонів Володимир Рибак відвідав трудові колективи Черкаського ВАТ «Азот» та «Вайсе-Стиль». В ході зустрічей відбулось обговорення найбільш значущих проблем, які виникли в зв'язку з продовженням загальнодержавної кризи. Володимир Рибак дав вичерпні відповіді трудівницям «Вайсе-Стиль» на питання щодо подальшого розвитку відносин з Росією, вступу України до НАТО та ЄС. Парламентарій зазначив, що Партія регіонів виступає за нормалізацію відносин із стратегічним партнером України - Росією.


    Того ж дня на державній телерадіокомпанії «Рось» відбувся «прямий ефір» Володимира Рибака. Велика кількість дзвінків ще раз підтвердила зацікавленість виборців в Партії регіонів, її передвиборчій Програмі і Стратегії економічного розвитку України.


    Микола Янковський відвідав Кам'янський район, де зустрівся з виборцями м. Кам'янка, які активно цікавилися економічною Стратегією Партії регіонів, розвитком промислового виробництва. Він також побував у трудовому колективі Смілянського цукрового заводу, Черкаської ТЕЦ, Черкаської Центральної районної лікарні.


    В свою чергу, Тетяна Засуха побувала в населених пунктах Чорнобаївського та Драбівського районів. В Драбівському районі вона зустрілася з виборцями районного центру, проаналізувала політичний і економічний стан держави, кризовий стан села та відповіла на багаточисельні запитання присутніх. Відбулась її зустріч із парафіянами місцевої громади Української Православної Церкви.


    В Чорнобаївському районі відбулись зустрічі з виборцями сіл Тарасівка та Нове Життя.
    По закінченні поїздок в трудові колективи області в Палаці культури «Дружба народів» Черкас відбулася зустріч з партійним активом Партії регіонів Черкаської області. Понад 350 членів Партії, які були присутні на зустрічі, взяли активну участь в обговоренні виборчих процесів на Черкащині, та наголосили на можливостях розбудови Партії в області і проведенні агітаційно-пропагандистської роботи.


    Керівник Черкаського обласного виборчого штабу Наталія Сіренко запевнила народних депутатів, що черкащани зроблять все можливе, щоб на виборах 2006 року отримати переконливу перемогу.


    Після зустрічі з партійним активом відбулася прес-конференція для місцевих ЗМІ.

    Інформаційний сервер Партії регіонів

    «Обсудить на форуме Силы Народа»




    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.