• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Івано-Франківщина: «Пора» провела на Вічевому майдані обласного центру акцію «Народ має знати правду!»
    Опубликовано: 2006-01-13 11:28:00

    12 січня Івано-Франківська обласна організація Громадянської партії «Пора» провела на Вічевому майдані обласного центру акцію «Народ має знати правду!». Про це повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.

    Її організатори демонстрували транспаранти: «Газова принцеса і донецький хам створили в Україні путінський бедлам!», «Ганьба!», «КПУ, БЮТ, МИ, ПР, НЕ ТАК – маріонетки!», «Юля+Я=дружна сім’я!» та інші.

    Виступаючи на малочисельному мітингу лідер «пористів» Івано-Франківщини Руслан Коцаба назвав ситуацію, що склалася в державі у зв’язку з відставкою уряду, «платою Президентові України за його недалекоглядну і непринципову позицію щодо своїх так званих любих друзів». За його словами, «відставка уряду Юрія Єханурова – це перший дзвінок у ланцюжку біди, що насувається на Україну».

    На мітингу було зачитано заяву Всеукраїнської громадської організації «Молода Пора», в якій міститься заклик «до всіх, хто цінує завоювання української демократичної революції, поставити національні інтереси вище вузькопартійних».

    ЗІК

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.