• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Юрій Єхануров: Амбіції затьмарили все, кожен вважає себе гетьманом
    Опубликовано: 2006-01-13 11:33:00

    Феноменом назвав голосування у Верховній Раді член Виборчого Блоку "Наша Україна", прем'єр-міністр Юрій Єхануров.

    "Проект подавали комуністи, навколо нього згуртувались Тимошенко, Литвин і есдеки. Амбіції затьмарили все, кожен вважає себе гетьманом, і не менше", - зазначив він.

    "Голосування у Верховній Раді за відставку уряду продемонструвало тимчасових союзників президента Віктора Ющенка", - сказав Эхануров.

    "Це добре, що така поляризація відбулася. Тимчасові союзники, які прийшли влітку 2004 року... У штабі було дві людини, які були категорично проти таких людей – це я і Роман Безсмертний. Ми тоді казали: "Нам не потрібні такі союзники, бо буде біда, ми програємо вибори", - сказав Єхануров.

    "Історично склалося, що президент – це людина однієї формації, представник демократичних сил, і є вчорашні сили, які об’єдналися з частиною наших. Тепер частина бувших наших допомогла сформувати парламентську більшість. Це зрада", - сказав він.

    Прес-служба НСНУ

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.