• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Роман Безсмертний: Список БЮТ – це список жертв
    Опубликовано: 2006-01-13 11:49:00

    “Тимошенко – це авантюрна особистість, для неї союз що з Ющенком, що з Януковичем – це однаковий союз; союз що з Росією, що з Європою – це однаковий союз.., – підкреслив керівник виборчої кампанії блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний в інтерв’ю “Газеті по-київськи”. – Їй властиво обєднуватись проти когось заради досягнення особистої мети. Особистої! Вона скаже Томенкові: “Ти повинен залишити свою партію, тому що ти потрібен мені”. Покористуватися Томенко і викинути його, як вона зробила з всіма іншими. Список БЮТ – це список жертв, що не розуміють, куди їх ведуть”.

    Також, говорячи про вересневий меморандум, Безсмертний зазначив: “Небезпечна річ – кидати виклик Президентові. Він виявив твердість і відкликав свій підпис під меморандумом з Януковичем. Колись Бісмарк говорив: для того щоб об'єднати Німеччину, потрібно оголосити війну Франції... Ющенко заради України у свій час пішов на підписання меморандуму. Янукович же і Тимошенко, яка примкнула до нього, не об'єдналися навіть перед загрозою економічної катастрофи”.


    Прес-служба НСНУ

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.