• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Рефат Чубаров: Події останнього року дозволили Морозу відійти від комуністів
    Опубликовано: 2006-01-13 14:23:00

    "Якщо, не дай бог, опозиційними силами в парламенті буде й далі поглиблюватися політична криза, будуть застосовуватися нові механізми, які зможуть піддати обструкції роботу парламенту, гадаю, Олександр Мороз може запропонувати свій варіант виходу з кризи, - заявив в інтерв’ю народний депутат, член Виборчого Блоку "Наша Україна" Рефат Чубаров.

    "Я відношу Мороза до прогнозованих політиків, його поведінка може бути інколи неоднозначною, однак вона завжди вкладається в рамки його розумінь і задач українського суспільства, - відзначив депутат. - Якщо ми говоримо про загальну ситуацію, я виключаю, що з боку соціалістичної партії будуть допускатися якісь "перехльости", направлені в бік "Нашої України". Хоча, звичайно, з його боку критика виконавчої вдали буде на достатньо серйозному рівні".

    "Однак за рік, котрий пройшов з того дня, коли Мороз ступив на Майдан, він жодного разу не відступився від заявленої тоді позиції. Бо навіть тоді, коли він ставить в незручне становище, приміром, політичну силу, яку я представляю – Народний Рух України – він принциповий у відстоюванні , на його погляд, загальних принципів демократичного суспільства. Однак я твердо переконаний, що події останнього року допомогли самому Морозу практично повністю відійти від комуністів і від тих псевдоцілей, які він інколи змушений був озвучувати. Звісно, його ідеологія лишилася лівою, хоча набула більш відкритої, популярної форми", - підсумував депутат.

    Прес-служба НСНУ

    «Обсудить на форуме Силы Народа»




    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.