• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Тернопільський Рух: Помста за програні вибори стала вище національних інтересів
    Опубликовано: 2006-01-13 14:36:00

    Тернопільська міська організація Народного Руху України прийняла ухвалу стосовно ситуації, яка склалась в зв’язку з відставкою Уряду.

    “Верховна Рада України вкотре продемонструвала, що політичні амбіції окремих партій, помста за програні президентські вибори і втрачені посади, комерційні інтереси переважають прагнення добросовісно і чесно працювати для блага людей” – йдеться у заяві Тернопільських РУХівців.

    Особливо тривожить членів ТМО НРУ те, що “поруч із людьми, які були вигнані Майданом з політичної арени опинилися і наші побратими в боротьбі за демократію, які пояснюють свій крок "ситуативними інтересами". Ситуації змінюються, а совість, людяність, державні інтереси незмінні”.

    РУХівці вважають що у "газовій війні" російські політики вкотре продемонстрували невміння співпрацювати за європейськими нормами і в такій формі подякували і прихильникам "двоязичія" і єдиного економічного простору.

    Тернопільська міська організація Народного Руху України заявляє про підтримку діяльність Президента України В.А.Ющенка, спрямовану на економічну незалежність та засуджує поспішні й непродумані дії політичних опонентів.

    За дорученням Проводу Голова Тернопільської міської організації Народного Руху України заяву підписав Анатолій Вихрущ.

    Прес-служба НСНУ

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.