• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Інтернет-чат с Юлией Тимошенко
    Опубликовано: 2006-01-13 15:21:00

    Юлия Тимошенко прибыла в редакцию "Украинской Правды", где ответила на вопросы , которых набралось более 800! Поскольку ответить на каждый из них не хватит времени, Юлия Владимировна попросила выбирать "самые едкие" и интересные из них.

    Шановна Юлія Володимирівна, 1. Якби в контрактах з Росією замість Росукренерго стояла б компанія Ітера, Ви б виступали проти цієї угоди так само агресивно?

    2. Чому так виходить, что за що б Ви не бралися, це завжди закінчується кризою (м'ясо, пальне, цукор, голосування за відставку уряду, тощо)?

    3. Який рівень компромісу можливий з Нашою Україною, якщо Ющенко таки не захоче працювати з Вами як Прем'єром? Дякую за відповіді.

    1. Мені байдуже, РосУкрЕнерго, Ітера, Могилевич чи Івченко, Рошен або Третьяков будуть зачіпати інтереси України, дискредитувати державу або змішувати наш дешевий туркменський газ з чим попало. Моя позиція буде завжди адекватною, а якщо потрібно – то і агресивною. Якщо ви хочете, що б вам і далі будь-яка влада вдягала бантики на вуха, то це – ваша справа. Я до цих людей себе не відношу. Треба вибрати, де знаходиться наша любов – з Україною або з певною політичною силою в Україні. Моя любов завжди з Україною, не дивлячись на ранг облич, які висловлюють гучну, але неадекватну позицію. І якщо "патріотичні" сили України заради відмивання своєї власної шкіри готові назвати "это соглашение" перемогою України, то невже інтелектуальні та насправді патріотичні громадяни України не розпізнають цей обман?! А якщо не розпізнають – то знову ж таки не потрібно скаржитися на наслідки!

    Не звалюйте все в велику незрозумілу кучу! Давайте розділимо: наша фракція не голосувала за Єханурова, який був висунутий як кандидатура родиною Кучми, народився як премєр-міністр з акушерською допомогою меморандуму Ющенка-Януковича, з перших днів організував президенту України ганебний круглий стіл з "бандитами", які мусили "сидіти в тюрмах", своїми письмовими дорученнями зобовязав силові структури закрити кримінальні справи проти членів родини і команди Кучми, та завершив свою славну карєру руйнівною газовою угодою, яка ще невідомо як відібється на сьогоденні та майбутньому України. Це не помаранчевий премєр-міністр, і я б ще тисячу разів проголосувала за його відставку!

    Що стосується криз на мясо, пальне та цукор, то вже тільки ледащий не знає, що це була спеціальна програма "любих друзів" президента, які мали стратегічне завдання відправити мене у відставку у вересні місяці. І ваше запитання свідчить про те, що кланам все поки що вдається. Всі, хто голосував за Віктора Ющенка на президентських виборах, дивувалися, як можна було так зазомбувати людей, щоб вони з хоругвами Януковича йшли віддавати за нього голос. А тепер я дивуюся тим людям, які мають доступ до інтернету, ознайомлені з усіма угодами та рішеннями Єханурова та його підлеглих, та продовжують повторювати "ах, за що ви зняли цей порядний уряд".

    1. Чому одразу після відставки Ви поїхали у Росію? Також просто так кримінальні справи не закриваються. Чи можна це розуміти так,що Ви маєте домовленності з Росією і в майбутньому відстоюватимете проросійську позицію?

    2. Як ВИ прокоментуєте свої бігборди на СХоді про "Тесную дружбу з Росією", а на Заході розповідаєте про патріотизм і європейську позицію.

    3. ЧИ будете ВИ відстоювати права ветеранів ОУН-УПА?

    1. Реакцію Росії на кожну відставку приховати неможливо. Коли Віктор Ющенко звільнив мене з посади премєр-міністра, його хором поздоровили Путін, Черномирдін, Лукашенко, Жириновський. Всі від представників російських еліт до російських перельотних птахів.

    Коли Верховна Рада звільнила Єханурова, співчуття висловив той же самий джентельменський набір діючих осіб. Підписання "соглашения" по газу урядом Єханурова президент Росії назвав найбільшою перемогою України:) АБо всі ми навчимося читати політику між рядків, або тоді не скаржтесь!

    І хочу вас порадувати. Після моєї публічної позиції по газовим угодам кримінальні справи скрізь знову поновлюються.

    2. З моменту початку виборчої кампанії сама моральна політична сила України випустила фальшиві листівки про запрошення всіх громадян України в мій день народження на безкоштовний обід в "Макдональдс", також про запрошення всіх громадян України на наш зїзд на безкоштовне пиво.

    Декілька днів тому випустили фальшиву листівку про те, що я разом з Приватбанком у відділеннях Приватбанку буду видавати 25% додатково до пенсії. Я думаю, у їх моральні голови прийде ще не одне ноу-хау.

    Тому цей біг-борд - один з цих екзотичних заходів. Але я дійсно за тісну дружбу з Росією, але на рівних.

    3. Наша фракція ще в минулому скликанні внесла свій законопроект про захист ветеранів ОУН-УПА за редакцією Андрія Шкіля і ми за нього послідовно одностайно голосуємо.

    Юлія Володирівна, чи готові ви на благо народові відмовитись від амбіцій за прем'єрське крісло?

    Заради народу України на парламентських виборах в 2002 році я на кожному мітингу агітувала людей за блок "Наша Україна" не менше, ніж за свою рідну партію. Але коли "Наша Україна" перемогла на парламентських виборах 2002 року, в тому числі з нашою підтримкою. Цю перемогу спустили знаєте куди... Заради України я єдина з політиків відмовилася від амбіцій в 2004 році балотуватися на посаду президента. І підтримала Віктора Андрійовича Ющенка як єдиного кандидата від опозиційних сил. Віктор Ющенко здобув перемогу, в тому числі з нашою підтримкою. І цю перемогу спустили знаєте куди... Третій раз на граблі може наступити будь-хто, але не я. Тому заради блага народу України на цей раз я нікому не довірю цю тонку і дуже відповідальну справу розбудови України.

    Планируете ли Вы стать президентом Украины?

    Безумовно ні! Тому що після 1 січня 2006 року посада президента прирівнюється до керівника "ГоловКиївАрхітектури". Я планую вести таку політику, щоб рано чи пізно народ зрозумів, що він може на мене покластися в самих складних ситуаціях. Та обрати мене своїм премєр-міністром.

    Юлія Володимирівна, чи ви усвідомлюєте до якого падіння рейтингу призвело ваше голосування в парламенті?

    Справа в тому, що частина політиків так і не зрозуміла, що для мене особисто посади і рейтинги є річчю абсолютно другорядною. На посаді віце-премєра і премєра боязнь за втрату посади мені не завадила приймати рішення по санітарній очистці країни від корупції та незаконного лобізму. Попри прямі вказівки президентів. І сьогодні ніякі падіння ніяких рейтингів не завадять мені називати речі своїми іменами. Або втратимо рейтинги, або втратимо Україну. Не важко було бути героями Майдану. Ближче до перемоги героями себе вважали всі. Але важко бути санітаром, уповноваженим від Майдану. І виносити "утки" за нечистоплотними чиновниками. І на тлі глибоких компромісів, які несумісні з чесним життям, я хотіла б за собою залишити функцію не героя, а санітара.

    Юлия Владимировна как вы считаете с какой целью Ринат Ахметов решил балатироваться в депутаты?

    Україна навіть не помітила, що в Партії регіонів пройшла фундаментальна заміна політичного лідера. Сьогодні реальним керівником Партії регіонів є Ринат Ахметов. Саме тому Партію регіонів на виборах не назвали Блоком Януковича. І коли люди будуть голосувати за ПРУ, вони мусять знати, що після виборів Янукович буде усунутий на 325 ряд футбольного стадіону і балотуватися на премєр-міністра, скоріше за все, буде Ринат Леонідович. І я щиро сподіваюся на те, що цей факт, можливо, завадить підписанню чергового меморандуму між НСНУ і Партією регіонів після парламентських виборів. Хоча все можливе.

    Шановна Юлія Володимирівна! Слідкую за Вашим політичним зростанням і бажаю Вам успіхів на цьому шляху. До Ваших очевидних переваг слід зарахувати уміння і бажання вести публічну полеміку. Моє запитання до Вас стосуватиметься Вашого прогнозу щодо нового парламенту, хто ймовірно очолить його та яка стане реальна вага посади СПІКЕРА парламенту у звязку з уведенням парламентсько-президентської форми правління. Висловлюю Вам підтримку від ваших прихильників на Львівщині. З повагою Олег

    Великою перемогою нашої Революції вважаю в тому числі і те, що це будуть перші максимально демократичні вибори до Верховної Ради. І тому за 2,5 місяці всі події ще будуть динамічно і радикально змінюватися. І результати виборів, можливо, вперше, будуть залежати від чесності та публічності позиції кожної політичної сили. Я вважаю, що попри все сили, які підтримали Віктора Ющенка на президентських виборах, саме в такій конфігурації знайдуть мудрість обєднатися в новому парламенті.

    Але памятаймо, що на цих парламентських виборах народ України вперше може обрати свого премєр-міністра. І рейтинги складаються так, що найбільше шансів досягнути такого рівня довіри має наш блок і Партія регіонів України.

    Велика помилка вважати, що на цих виборах я буду конкурувати з Віктором Ющенком. Ми всі разом вже обрали Ющенка президентом України, і абсолютно вірно зробили. Сьогодні Віктор Андрійович не є учасником виборчої кампанії. І тому нам знову потрібно обєднати зусилля, щоб не програти Януковичу. І тільки зовсім "недалекі люди" можуть вважати, що у мене з Януковичем може бути щось спільне. Він - мій головний опонент на цих виборах.

    За яких умов Ваша партія може об'єднатися з "Регіонами"? Чи можливий коаліційний уряд з таких партій - "Наша Україна","Регіони", "БЮТ"? Як Ви розцінюєте шанси основних партій на те, щоб потрапити в парламент (дайте оцінку у відсотках або кількості місць в майбутньому парламенті)?

    Наш блок може обєднатися з "Регіонами" тільки за умов, якщо НЛО забере мене на тарілку, проведе наді мною незаконні дослідження та позбавить мене памяті та розуму. Інших обставин для такого обєднання не існує.

    Щодо коаліційного уряду у названому вами складі, то я дам відповідь на це питання, якщо ви мені підтвердите, що ви зможете зїсти блюдо, яке замішано з борщу, буряцьких пельменів, кулебяків та солярки. Якщо ви це зїсте у мене на очах, то я подумаю над створенням такої коаліції.

    Щодо прогнозу: вважаю, що до Верховної Ради потрапить БЮТ, Партія регіонів, СПУ, блок Литвина, Наша Україна, КПУ і блок "Не так" . Саме в такому рейтинговому порядку.

    Жеваго, Губский, Сигал, Буряки, Абдулин, Васадзе - это давние борцы с режимом???!!! Какие другие заслуги, кроме денег, заставили Вас включить их в свой список?

    А при чому тут "Доктор Жеваго", актори Стівен Сігал, Олександр Абдуллін?:) Якщо серйозно, то всі, хто проходять чистилище БЮТ, непомітно для себе, хочуть вони цього чи ні, перетворюються на борців з режимами. І всі їх останні голосування про це свідчать.

    Добрый День Юлия Владимировна. Вы наверняка владеете фактами корупционных действий Порошенко, Мартиненко и других лиц при окружении президента.

    Почему Вы не предоставили суду хоть какие-то доказательства, а то получается что Бродский, Зинченко и Томенко просто оклеветали их. Кстати, Вы тоже неадекватно высказывались в адрес Бессмертного (телеканал Интер). Есть ли у Вас доказательства хоть бы на одного из вышеназванных так называемых коррупционеров? Спасибо за Вашу искренность.

    Наша команда не носить компромат чемоданами. Всі документи, які ми мали, ми передали СБУ, прокуратурі, МВС в офіційному порядку. Але, на жаль, силові структури, як були залежними від телефонного права виконавчої влади, так і залишилися.

    Мало що змінилося. І це значить, що боротьба за чесність влади в Україні буде продовжуватися.

    На жаль, проти Кучми та його оточення також не порушено жодної кримінальної справи, хоча всі документи знаходяться у правоохоронців. Можете почитати на сайті "Обозреватель" протокол допиту колишнього керівника ФДМ Чечетова.

    Так що, їх всіх тепер вважати чесними людьми?

    Хочеться згадати цитату одного зі світових класиків: "Кожна партія влади відмиває своїх мерзотників".

    Так що, нам долучитися до цієї процедури?

    Уважаемая Юлия Владимировна. Назовите, пожалуйста, наибольшие Ваши достижения, которые реально ощутил украинский народ. Спасибо.

    Добрий день, я вітаю учасників інтернет-конфернції та дякую, що вже поставили понад тисячу питань. Щодо відповіді на ваше питання, Валерію: справжні досягнення уряду та помаранчевої команди були б безмежними, якщо б ця команда була насправді єдиною та без підводних інтриг. Головними досягненнями вважаю: 1. Збільшення за рахунок прибрання тіньової економіки бюджету на 70% без підвищення податків та направлення цих грошей на головні проблеми людей. 2. Втричі зменшення контрабанди. 3. Проведення першої за часи незалежності чесної приватизації - на жаль, тільки одного обєкту, скільки встигла. 4. Те, що я стала на заваді вже новим помаранчевим власникам України, які хотіли трошечки використати Україну як годівницю. 5. Завершено розробку стратегії створення енергетичної незалежності України. Я сподіваюся, що за останні місяці уряд Єханурова почав втілювати це в життя. І ще багато іншого, але формат чату не дозволяє все перерахувати.

    Персональный сайт Юлии Тимошенко

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.