• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Луцьку презентовано книгу «Юлія. Політичний портрет Ю.В.Тимошенко»
    Опубликовано: 2006-01-13 16:21:00

    У Луцькому будинку техніки обласна організація партії «Батьківщина» презентувала книгу Олександра Середюка «Юлія. Політичний портрет Ю.В.Тимошенко». На презентації виступили народний депутат України, член фракції «Батьківщина» Євген Кирильчук, голова фракції «Батьківщина» у Луцькій міській раді Володимир Литвинюк. Про це повідомив 13 січня власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.

    Євген Кирильчук, крім представлення книги, також пояснив присутнім останні рішення та події у Верховній Раді, політичну ситуацію в Україні, а також прокоментував газову проблему та представив шляхи її вирішення.

    Володимир Литвинюк наголосив, що презентація нової книги Середюка є своєрідним творчим звітом письменника і передостаннім щаблем у досягненні творчого піку.

    У книзі, яка вийшла друком у луцькому видавництві «Настир’я» тиражем в 1000 примірників, автор зібрав фрагменти біографії лідера «Батьківщини» з її дитинства, політичної та бізнесової діяльності, сімейні сторінки, тюремні перебування, космічну карму тощо.

    ЗІК

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.