• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Сьогодні відбулося розширене засідання Політради Партії регіонів
    Опубликовано: 2006-01-13 16:23:00

    У його роботі взяли участь народні депутати, члени парламентської фракції Партії регіонів «Регіони України», голови регіональних відділень, керівники виборчих штабів. Засідання провів лідер Партії регіонів Віктор Янукович.


    Учасники зібрання обговорили політичну ситуацію в країні та першочергові завдання Партії регіонів, затвердили список осіб від Партії регіонів для включення їх до складу окружних виборчих комісій, проаналізували організацію роботи груп агітаторів в регіонах, внесли низку змін до минулих рішень Політради Партії.


    При розгляді першого питання виступаючі відзначили, що політична ситуація в Україні є критичною і зумовлена наступними внутрішніми й зовнішніми факторами: відсутністю суспільно значущих результатів діяльності нинішньої влади в економічній і соціальній сфері, посиленням деструктивних тенденцій у всіх сферах громадського життя; політично ангажованою системою кадрових призначень, професійною непридатністю значної частини представників влади в центрі й на місцях; упертим небажанням влади й, у першу чергу, Президента України налагодити конструктивний діалог з опозицією, забезпечити реальну прозорість своїх намірів і дій; односторонньо орієнтованою зовнішньою політикою, спровокованим владою погіршенням відносин з Росією, що веде до масштабної кризи в сфері енергозабезпечення України з безпосередньою погрозою для її національної безпеки тощо.


    Детально обговоривши дане питання Політрада Партії регіонів прийняла відповідне рішення. У ньому, зокрема зазначається, що «вважати єдино можливою умовою виводу українського суспільства із глибокої політичної і соціально-економічної кризи успіх на парламентських і місцевих виборах сил, здатних сформувати високопрофесійний уряд, що діє в інтересах усього народу».


    Інформаційний сервер Партії регіонів

     

    «Обсудить на форуме Силы Народа»




    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.