• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Зелені сподіваються, що вибори будуть чесними
    Опубликовано: 2006-01-13 17:09:00

    Більшість українців ще добре пам’ятають події річної давнини, коли під час президентських виборів мали місце численні фальсифікації майже в усіх регіонах України. Тоді дві політичні сили, що протистояли одна одній, звинувачували виборчі комісії, місцеву владу та одна одну в усіх гріхах.


    До чого це призвело, немає сенсу нагадувати, однак резонанс тих подій залишається ще й сьогодні, коли парламентські вибори вже не за горами.

    За словами Президента Віктора Ющенко, вибори-2006 мають бути відкритими, чесними і прозорим, як свідчення досягнень демократії в країні. Дуже хочеться сподіватися, що буде саме так. Але на тлі жвавої боротьби між політичними партіями і блоками, можна не сумніватися – звинувачення у фальсифікації будуть, тому що будуть невдоволенні результатами політичних перегонів. Це факт. Фактом є і те, що результати можуть напряму суперечити різним соціологічним опитуванням, які зараз активно проводяться, і не завжди відображають реальну картину по регіонах і в Україні в цілому.


    «Ми сподіваємось на те, що парламентські вибори будуть відрізнятися від минулих президентських, і все пройде спокійно, а головне – чесно», - сказав лідер Партії Зелених України Віталій Кононов. «Ми підтримуємо рішення ОБРЄ щодо участі європейських спостерігачів на майбутніх виборах і сподіваємось, що Україна доведе Європі і світу, що в змозі зробити демократичний вибір без брудних політичних ігор та фальсифікацій», - додав лідер Зелених.


    Прес-служба ПЗУ

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.