• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Роман Безсмертний: Джеймс Бонд -Турчинов помилився, впевнений
    Опубликовано: 2006-01-13 17:33:00

    "Мені дуже подобається листівка, про яку говорив Олександр Турчинов. Я отримав її у свою поштову скриньку. Я її відсканував і сьогодні картинка нового блоку – це заставка на моєму домашньому комп’ютері Там справді передрукована заява нашого блоку. І ця листівка дійсно відповідає нашій політичній позиції", - сказав лідер Виборчого Блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний, коментуючи звинувачення Олександра Турчинова в тому, що "Наша Україна" друкує "чорні" політичні листівки.

    "Я тільки вчора говорив про те, що у нас в парламенті завелася ТЛЯ – блок Тимошенко, Литвина, Януковича. І більше того, я, як і автори листівки, вважаю, що вони зрадили національні інтереси, незаконно відправивши Уряд Єханурова у відставку. Такої ж позиції дотримується і Президент.

    А щодо експертних висновків великого друкаря і за сумісництвом Джеймса Бонда Олександра Турчинова, хочу сказати таке: його так звані висновки є повною нісенітницею", - сказав Безсмертний.

    Прес-служба НСНУ

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.