• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Роман Безсмертний: “Наша Україна” направить меморандум співпрацю Помаранчевій команді
    Опубликовано: 2006-01-16 09:37:00

    “Ми зацікавлені в тому, щоб відновити Помаранчеву команду в новому парламенті, – сказав керівник виборчої кампанії Блоку “Наша Україна” Роман Безсмертний на прес-конференції у Львові. – Адже у нас є лише два варіанти шляху вперед – або Помаранчева команда, або розпуск новообраної Верховної Ради. Третього не дано”.

    Говорячи про Помаранчеву коаліцію, яка повинна сформуватися після виборів у новому парламенті, Роман Безсмертний також заявив: “Звичайно, у цій коаліції будуть присутні соціалісти. Вже сьогодні в уряді працює декілька представників соцпартії, це додає певних складнощів, але водночас свідчить про те, що ми готові до діалогу. Нинішні стосунки засвідчують, що нам вдається досягати консенсусу”.

    “Олександр Мороз – один з небагатьох політиків, які принципово відстоювали свою точку зору протягом останнього року”, – додав Роман Безсмертний.

    Також він повідомив, що найближчим часом меморандум про співпрацю буде направлено всім учасникам помаранчевого табору.


    Прес-служба НСНУ

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.