• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Десятка найвпливовіших молодіжних лідерів 2005 року
    Опубликовано: 2006-01-16 10:12:00

    Опитування, проведене Українською Спілкою молодих депутатів, дало змогу визначити найавторитетніших лідерів сучасного молодіжного руху.

    У рамках підготовки довідника «Хто є хто в молодіжній політиці України. 2005 рік», Українська Спілка молодих депутатів провела опитування, взяти участь у якому погодилися 119 молодіжних лідерів. Їм пропонувалося відзначити найвпливовіших, на їх думку, учасників українського молодіжного руху, надати оцінку роботі Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту, а також висловити свої думки з приводу створення Українського молодіжного Форуму.

    Результати опитування, як повідомили «Молодіжній Правді» у прес-службі УСМД, надали можливість виявити уподобання керівників молодіжного сегменту українського суспільства, зрозуміти настрої молоді та їх бачення подальшого розвитку молодіжної політики в Україні. Попри те, що молодь вважають найбільш нігілістично налаштованою частиною населення, більшість активістів охоче та відверто відповідала на питання анкети.

    Узагальнивши надані відповіді (рейтинг формувався шляхом підрахунку кількості відзначених прізвищ в анкетах респондентів), була сформована десятка лідерів – особистостей, які, на думку респондентів, справляють найбільший вплив на розвиток молодіжної політики в Україні.

    Перелік найбільш авторитетних молодіжних лідерів за даними дослідження (в алфавітному порядку):

    Захаренко Костянтин – Перший заступник голови Українського молодіжного форуму, Голова Спілки молодих державних службовців України, Перший заступник голови Національної Ради молодіжних організацій.

    Кириленко В’ячеслав – віце-прем’єр-міністр України, екс-голова ВМГО «Молодий рух»

    Криворучко Юрій – Голова Українського молодіжного форуму, Голова ВМГО «Молодий народний рух», народний депутат України

    Лялька Олександр – Голова контрольно-ревізійної комісії Українського молодіжного форуму, Голова ВМГО «Молодь проти корупції»

    Мірошниченко Юрій –  Голова ВМГО «Нова генерація», заступник Голови Національної Ради молодіжних організацій України

    Павленко Юрій – Міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту

    Руденко Вадим – Голова секретаріату Українського молодіжного форуму, Голова Української Спілки молодих депутатів

    Точений Вадим – Голова Українського Національного Комітету молодіжних організацій

    Хомутиннік Віталій – Голова Національної Ради молодіжних організацій, народний депутат України

    Ярема Олександр – Директор департаменту молодіжної політики Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Голова ВМГО «Християнсько-демократична молодь України».

    Опитування виявило також, що в молодіжному русі Україні наразі відбувається процес консолідації, і молодь, навіть сповідуючи різні погляди, все ж таки прагне об’єднати свої зусилля для плідної співпраці заради майбутнього. Про це свідчить той факт, що значна частина (60,5% респондентів) підтримали створення Українського молодіжного Форуму – єдиної молодіжної платформи.

    Підбиття підсумків показало, що позитивна тенденція намічається в галузі співпраці з державними органами. Так, майже дві третини опитаних представників молоді оцінили роботу Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту як в цілому задовільну. Цікаво, що серед недоліків у роботі Міністерства вказували недостатню злагодженість дій його підрозділів (особливо фінансового департаменту) та недостатню увагу до нагальних проблем молоді.

    Варто зазначити, що переважна більшість респондентів вбачають позитивні тенденції розвитку молодіжного руху України, який наразі знаходиться у фазі свого становлення, але має перспективне майбутнє.

    Наталія Двоєглазова,«Молодіжна правда»

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.