• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Херсоні відбулася нарада керівників виборчих штабів Партії регіонів з питань організації агітаційної кампанії
    Опубликовано: 2006-01-19 09:18:00

    У Херсоні відбулася нарада керівників міських, районних та обласного виборчих штабів Партії регіонів з питань організації агітаційної кампанії.


    Відкрив зібрання народний депутат України, член парламентської фракції Партії регіонів «Регіони України», член Політради Партії регіонів Володимир Демьохін, який познайомив присутніх з рішенням Політради Партії «Про політичну ситуацію в Україні та першочергових завданнях Партії регіонів», звернув їх увагу на особливості організації та проведення зустрічей VIP-агітаторів з виборцями в умовах вирішальної фази агітаційної кампанії 2006 року в Херсонській області.


    На нараді виступили керівники підрозділів обласного штабу з питань агітаційно-масової та організаційно-партійної роботи. Було розглянуто форми проведення агітації та розповсюдження агітаційних матеріалів серед виборців області.


    Після наради відбулося розширене засідання ради Херсонського обласного відділення Партії регіонів, на якому розглянуто питання про скликання ХІІ конференції обласного відділення Партії регіонів 4 лютого 2006 року, про затвердження кандидатури представника партії в обласну територіальну виборчу комісію та уповноважених осіб в багатомандатному виборчому окрузі по виборах депутатів до обласної ради.


    Для забезпечення прозорості виборів вирішено запросити на обласну конференцію кандидатів у депутати обласної ради, які балотуються за списками Партії регіонів, аби однопартійці могли безпосередньо побачити і послухати своїх висуванців. Вирішено на наступній конференції затвердити перевиборну програму обласного відділення Партії регіонів та обрати делегатів на ІХ з'їзд партії.


    Інформаційний сервер Партії регіонів

    «Обсудить на форуме Силы Народа»




    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.