• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Мороз: Мельниченко повинен вибачитися перед Литвином
    Опубликовано: 2006-01-19 09:36:00

    "Я розумію, що він просто людина. У кожної людини можуть трапитися якісь негаразди зі здоров'ям. Алі я впевнений, що він повинен виконати постанову суду - вибачитися перед Володимиром Литвином".

    Про це сьогодні заявив в інтерв'ю Інтернет-виданню «Фраза» народний депутат України, член депутатської групи Народного блоку Литвина Анатолій Мороз, коментуючи рішення Деснянського районного суду міста Києва, що задовольнив позов голови Верховної Ради Володимира Литвина до екс-майора держохорони Миколи Мельниченка про захист честі й гідності й зобов'язав останнього принести вибачення.

    "Насправді, я думаю, що момент істини підходить - народ України дізнається правду про всі ці касетні скандали", - резюмував політик.

    Нагадаємо, що в неділю, 15 січня, екс-майор Микола Мельниченко був госпіталізований з діагнозом "гіпертонічна криза" в одну з лікарень Києва.

    Прес-служба Народної Партії

    «Обсудить на форуме Силы Народа»




    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.