• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ПППУ назвала тих, кого хоче бачити в парламенті Буковини
    Опубликовано: 2006-01-19 10:10:00

    Другий етап конференції Чернівецької облорганізації Партії промисловців та підприємців України 18 січня висунув 13 кандидатів в депутати Чернівецької обласної ради. Представники промисловців і підприємців розраховують отримати на Буковині щонайменше 10% голосів виборців. Конференція, в роботі якої взяли участь 59 делегатів, майже одностайно затвердила список кандидатів в депутати облради, запропонований радою організації за рекомендацією міської та районних партконференцій. Всі запропоновані кандидати – члени ПППУ. Про це повідомив власний кореспондент Західної інформаційної корпорації.

    До першої п’ятірки ПППУ в депутати облради висунуто: головного лікаря обласної лікарні, депутата облради Володимира Ушакова (Чернівці), приватного підприємця, екс-заступника голови Вижницької РДА, голову райорганізації ПППУ Семена Кокоєва (Вижницький район), начальника Головного управління Пенсійного Фонду в Чернівецькій області Анатолія Горобця (Чернівці), начальника Держуправління екології та природних ресурсів в Чернівецькій області Володимира Сівака (Сторожинецький район), першого заступника начальника Служби автомобільних доріг в Чернівецькій області Петра Харлашка (Путильський район).

    Учасників обласної конференції поінформували, що 17 січня міська конференція ПППУ прийняла рішення не висувати свого кандидата на посаду Чернівецького міського голови. Після реєстрації кандидатів на цю посаду ПППУ окремо прийматиме рішення щодо підтримки одного з них.

    Зазначалося також, що підготовка і проведення місцевих виборів здійснюються шляхом самофінансування і це накладає особливу відповідальність на місцеві партійні структури та кандидатів у депутати місцевих рад. Заявлено, що на виборах до обласної ради ПППУ ставить собі завдання набрати щонайменше 10% голосів виборців.

    ЗІК

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.