• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • На Закарпатті VIP-куратор Партії регіонів Володимир Зубанов тиждень «налагоджуватиме мости єднання»
    Опубликовано: 2006-01-19 10:23:00

    Весь наступний тиждень на Закарпатті перебуватиме VIP-куратор Партії регіонів Володимир Зубанов. У супроводі працівників регіонального виборчого штабу він їздитиме по області. У районах і містах VIP-куратор Закарпаття зустрічатиметься з партійними активістами та виборцями. Ставиться мета ближче ознайомитися зі специфікою регіону та його людьми, донести до них ідеї та завдання партії. Зубанов, як керівник і засновник Всеукраїнського фонду «Схід-Захід разом», налагоджуватиме в краї мости єднання. Про це Західній інформаційній корпорації 18 січня повідомили в прес-службі Закарпатського обласного відділення Партії регіонів.

    18 січня зранку Зубанов зустрівся з працівниками регіонального виборчого штабу. Йшлося про перебіг виборчої кампанії та ті моменти, які слід врахувати для досягнення кращих результатів на виборах-2006.

    Володимир Зубанов повідомив, що центральним штабом визначено коло VIP-кураторів у кількості 24 осіб, якими є народні депутати, партійні лідери з центру та окремих регіонів. «Гість зазначив, що центральним виборчим штабом позитивно оцінюється внесок Закарпатського облвідділення партії у здобуток Віктора Януковича на минулих президентських виборах», – інформує прес-служба. Тоді у першому турі лідер «регіонів» набрав у області майже 40% голосів виборців, у третьому – майже 28%. І сьогодні рейтинг Партії регіонів у Закарпатті, згідно з даними Карпатського інституту політичних досліджень, – понад 12% виборців.

    Нині в західних областях України першочергове завдання «регіоналів» – сформувати власні депутатські фракції в обласних, районних, міських, місцевих радах і органах місцевого самоврядування, які дозволять втілювати програмні засади Партії регіонів на місцях протягом наступних п’яти років.

    ЗІК

    «Обсудить на форуме Силы Народа»



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.