• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Відбулась партійна конференція Черняхівської районної організації Житомирського обласного відділення Партії регіонів
    Опубликовано: 2006-01-19 11:12:00

    У ході І етапу роботи Черняхівської партконференції було розглянуто три питання, з яких ухвалено відповідні рішення, затверджено списки кандидатів у депутати до районної, селищної і сільських рад, запропоновано кандидатури до обласної ради, обрано 10 делегатів на обласну партконференцію.


    Голова Черняхівської районної парторганізації Сергій Поліщук у своїй промові акцентував увагу на тому, що Партія регіонів лідирує в усіх рейтингах на всеукраїнському рівні, має високий рівень підтримки і на Черняхівщині.


    Соціально – економічну ситуацію у державі детально охарактеризував у своєму виступі голова Житомирського регіонального відділення Партії регіонів, кандидат у народні депутати Микола Присяжнюк. Зокрема, Микола Володимирович наголосив на тих помилках, які продовжує робити діюча влада, і які дуже дорого обходяться українцям. «Але ще є можливість виправити стан речей, змінити ситуацію на краще, і це повинні зробити ми з вами, шановні однопартійці», - закликав він.


    «Партія регіонів – єдина з усіх учасників виборчого процесу декларує, що готова взяти на себе відповідальність і вивести з кризи країну. Ми йдемо на вибори самостійно і не розпорошимось, як це неодноразово робили ті, хто входив до виборчих блоків», - зауважив у своєму виступі кандидат у народні депутати, перший заступник голови обласної парторганізації Микола Якименко.


    Кожен з промовців наголошував на важливості політичної реформи в країні, яка вступила в силу з 1 січня нового року, та на високому рівні відповідальності тих людей, які йдуть на вибори від Партії регіонів і отримають владні повноваження.


    Лейтмотив усіх виступів був наступним: «Ющенко і його оточення показали українцям, що вміють гарно обіцяти, а ми, за прикладом нашого лідера Віктора Януковича, покажемо, що вміємо добре працювати».


    У роботі партійного форуму також взяли участь кандидат у народні депутати Андрій Дяченко, керівник Житомирської міської парторганізації Микола Туфанов.


    Коли основні питання порядку денного конференції було вичерпано, голова обласного відділення партії регіонів Микола Присяжнюк побажав всім її учасникам натхнення і віри в перемогу на виборах, а партійних активістів Черняхівщини нагородив почесними грамотами.


    Інформаційний сервер Партії регіонів

    «Обсудить на форуме Силы Народа»




    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.