• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Зелені Харкова провели пікет
    Опубликовано: 2006-01-19 11:19:00

    18 січня громадська організація "Зелений Харків" та обласна організація Партії Зелених України провели акцію громадського самозахисту. Активісти Зелених провели пікет, метою якого було попередження забудовника – ТОВ "Крон", що встановив будівельний паркан на території спорткомплексу "Динамо", про необхідність демонтажу паркану й про неприпустимість використання землі не за цільовим призначенням.


    Згідно рішення інспекції архітектурного контролю, ділянка виділена під будівництво спортивно-розважальних споруджень і не може бути забудована об’єктами іншого призначення. Крім того, згідно заяви інспекції архітектурного контролю, наразі цей паркан стоїть незаконно. Інспекція також зобов’язала демонтувати паркан на земельній ділянці по вул.Динамівській, 3 до 02.10.2005р.


    Незважаючи на численні акції протесту, організовані спортсменами разом із Зеленими, широка громадськість так і не одержала адекватної інформації про те, на якій підставі на території спорткомплексу вже встановлено паркан і коли його буде знято. "Зелений Харків" і ПЗУ заявляють про те, що запланована Зеленими акція переслідує за мету відновлення й захист законних прав як спортсменів, так і членів територіальної громади Харкова. Харківські Зелені висловлюють сподівання, що акція приверне до цієї проблеми увагу влади, яка, нарешті, почне вживати дієві заходи. У випадку невиконання вимог Зелених, громадська організація "Зелений Харків" заявляє про те, що паркан буде демонтовано.

    Прес-служба ПЗУ

    «Обсудить на форуме Силы Народа»




    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.